مدارک لازم جهت اخذ روادید با دعوتنامه توریستی

مدارک لازم جهت اخذ روادید با دعوتنامه توریستی

مدارك لازم جهت اخذ رواديد با دعوتنامه توریستی 2-1 هفته ای اوکراین

1- اصل پاسپورت معتبر + كپي پاسپورت
2 - 2 قطعه عكس 4×6 رنگي پاسپورتي
3- هزينه رواديد سفارت كه در صورت درخواست صدور بصورت فوري دوبرابرمي گردد .
4- بيمه نامه مسافرتي به مدت اقامت در كشور اوكراين(موسسه هماهنگ می نماید )
5- رزرو یا بليط خريداري شده رفت و برگشت 2-1 هفته ای با تاريخ مشخص ورود و خروج به كشور اوكراين(موسسه هماهنگ می نماید )
6- هزينه رواديد سفارت ، حق العمل نماينده ، دعوتنامه توريستي ،بيمه نامه مسافرتي ، يك شب هتل و ترانسفر فرودگاهي برای یک هفته در حال حاضر در حدود  300/000 تومان و برای تور دو هفته ای 400/000 تومان مي باشد .

224




rating
  نظرات