دانشگاه صنایع غذایی کیف

دانشگاه صنایع غذایی کیف

این دانشگاه در سال ۱۹۳۰ تاسیس شده و هم اکنون دارای رتبه ۵۸۴۱ جهانی است .

دانشجویان در رشته های زیر ودر تمامی مقاطع تحصیلی میتوانند ادامه تحصیل دهند ؛

فن آوری سلامتی مواد غذایی، فرایندهای تکنولوژیکی مواد غذایی، میکروبیولوژی و صنایع دارویی، مکانیزاسیون و اتوماسیون صنایع غذایی، مهندسی صنایع غذایی، فن آوری تولید نوشیدنیهای غیر الکلی، فن آوری تولید قند،شکر و شیرینی جات، فن آوری مواد غذایی چرب و روغنها، کنسروها، پاستوریزه و استریلیزه سازی، میکروبیولوژی مواد غذایی، فن آوری انجماد مواد غذایی

183




rating
  نظرات