مدارک لازم جهت اخذ روادید برای خانواده دانشجویان

مدارک لازم جهت اخذ روادید برای خانواده دانشجویان

1- اصل پاسپورت با حداقل 8 ماه اعتبار خروج
2- 3قطعه عكس 4×6 رنگي پاسپورتي
3-گواهي تعهد پرداخت هزينه مسافرت توسط همسر يا قيم در سربرگ با مهر و امضاء
4- گواهي موجودي و يا پرينت حساب بانكي همسر يا قيم با حداقل 10 ميليون تومان با مهر بانك
5-گواهي اشتغال به كار همسر يا قيم در سربرگ با مهر و امضاء
6- ترجمه روزنامه رسمی شرکت محل کار پدر یا قیم و یا ترجمه جواز کسب پدر یا قیم
7-كپي تمام صفحات شناسنامه پدر
8- كپي پاسپورت صفحات اول و اعتبار و ويزاهاي كشورهاي مختلف طي سه سال گذشته متقاضي
9-ترجمه شناسنامه مادر دانشجو در صورتيكه مادر متقاضي ويزا باشد.
10- ترجمه سند ملكي پدر يا قيم و يا ترجمه مبایعه نامه ملك متعلق به قيم همراه با اصل مبایعه نامه یا قولنامه جهت رؤيت و تطابق با اصل توسط سفارت مجارستان
11- بيمه مسافرتي به طول مدت ويزاي درخواستي (يك ماهه 43000 تومان ) كه مؤسسه هماهنگ مي نمايد.
12- پرداخت هزينه رودايد 90000 تومان و 70000 تومان هزینه پیک و خدمات مؤسسه با هزینه بیمه = 200000 تومان
13- گواهي ثبت نام يا اشتغال به تحصيل دانشجو در مجارستان(در صورتیکه دانشجو در مجارستان مشغول به تحصیل باشد)
14- كپي قرارداد اجاره نامه منزل دانشجو در مجارستان تمامی صفحات و یا خوابگاه (در صورتیکه دانشجو در مجارستان مشغول به تحصیل باشد)
15- كپي صفحات پاسپورت ، ويزا و اقامت دانشجو(در صورتیکه دانشجو در مجارستان مشغول به تحصیل باشد)
16- رزرو بلیط رفت(OK) و برگشت ((Open با تاریخ یک ماه پس از ارائه مدارک به سفارت(مؤسسه هماهنگ می نماید)
17- فرم تکمیل شده و تایپ شده سفارت همراه با امضاء متقاضی(مطابق با امضای صفحه اول پاسپورت متقاضی)
18- رزرو هتل در مجارستان.

66




rating
  نظرات

  
اخبار و روریدادهای مهم
آرشیو اخیار

اطلاعات عمومی مجارستان

تحصیل در مجارستان – اطلاعات عمومي كشور مجارستان افراد بسیاری از سراسر اروپاو دیگر کش...

شرایط تحصیل در مجارستان

اگر شما علاقه مند به فرهنگ و سنت های یکی از قدیمی ترین کشورهای اروپایی هستید , می توانید ...
اطلاعات تماس
چهار راه جهان کودک - ابتدای آفریقای جنوبی - نبش خیابان بیست و پنجم - ساختمان 29 آفریقا طبقه چهارم - واحد B4
02188781060

با ما در شبکه های اجتماعی همراه شوید.

دی ان ان evoq