اخذ اجازه اقامت از پلیس در مجارستان

اخذ اجازه اقامت از پلیس در مجارستان

ویزاهای مجارستان چند نوع مختلف دارد که عبارتند از :

1.ویزای توریستی ( می توان از طریق آژانس های مسافرتی مستقر در ایران بگیرید )
2.ویزای تحصیلی (جهت تحصیل در مجارستان در مقاطع مختلف تحصیلی ) 
3.ویزای کار (جهت کار کردن در یک شرکت مجارستانی )
4.ویزای سرمایه گذاری و کار آفرینی

یکی از ساده ترین راههای اخذ اقامت مجارستان اقدام برای ثبت شرکت در مجارستان و اخذ اقامت اروپا از طریق ثبت شرکت در مجارستان می باشد .
اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت در مجارستان فقط برای افرادی که در مجارستان شرکت ثبت کردندو یا شرکت خریداری کردند امکان پذیر است .
برای ثبت شرکت و کسب اقامت در مجارستان حداقل سرمایه , صد هزار یورو می باشد .
کشور مجارستان ارزان ترین و بهترین روش کسب اقامت از طریق سرمایه گذاری را ارائه می نماید .
اگر فرد متقاضی اقامت مجارستان سالیانه بیش از 183 روز را در این کشور زندگی کند , موظف به پرداخت مالیات می باشد .
بازه زمانی اعتبار اقامت مجارستان موقت بین 2 تا 5 سال متغیر است اما اعتبار اقامت دائم پایان ناپذیر است .

114




rating
  نظرات

  
اخبار و روریدادهای مهم
آرشیو اخیار

اطلاعات عمومی مجارستان

تحصیل در مجارستان – اطلاعات عمومي كشور مجارستان افراد بسیاری از سراسر اروپاو دیگر کش...

شرایط تحصیل در مجارستان

اگر شما علاقه مند به فرهنگ و سنت های یکی از قدیمی ترین کشورهای اروپایی هستید , می توانید ...
اطلاعات تماس
چهار راه جهان کودک - ابتدای آفریقای جنوبی - نبش خیابان بیست و پنجم - ساختمان 29 آفریقا طبقه چهارم - واحد B4
02188781060

با ما در شبکه های اجتماعی همراه شوید.

دی ان ان evoq