ویزای تحصیلی مجارستان

ویزای تحصیلی مجارستان

قابل توجه تمام دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در مجارستان را دارند و جهت دریافت ویزای تحصیلی می خواهند به سفارت بروند در سفارت مجارستان در تهران فقط مصاحبه انجام میشود و ویزایی که صادر می شود از بوداپست و از طرف وزارت امور خارجه و اداره مهاجرت مجارستان صادر می شود .
ویزایی که ابتدا صادر می شود ویزای نوع D می باشد . مدت زمان ویزای صادر شده 30 روزه می باشد که در این 30 روز یک بار اجازه ورود به مجارستان را دارند .
دانشجویان پس از اینکه به کشور مجارستان ورود پیدا کردند در طول 90 روز باید نسبت به تمدید اقامت خود اقدام نمایند و اقامت یک ساله خود را دریافت نمایند .
قابل ذکر است پس از اخذ ویزای نوع D ( که 90 روز اعتبار دارد متقاضیان صرفا یک بار اجازه ورود به کشور مجارستان را دارند .
از مزایای ویزای شنگن این است که دانشجویان می توانند در طول تحصیل خود از کشورهای عضو اتحادیه ( 27 کشور ) بدون نیاز به اخذ ویزا سفر کنند . 
از دیگر مزایای داشتن ویزا شنگن این است که اگر داوطلب دیگر دانشگاه های اروپایی هستید , در آزمون ورودی این دانشگاهها  ( پس از بررسی و تحقیقات ) شرکت کنند .
به دانشجویان پایین 18 سال ویزای همراه ( پدر و مادر ) داده می شود .
قبل از ورود به سفارت کلیه مدارک جهت مصاحبه متقاضی توسط همکاران بخش اجرایی موسسه کامل و چیدمان مدارک به ترتیب انجام می شود .
یک روز قبل از نوبت سفارت , یک مصاحبه آزمایشی توسط موسسه جهت آمادگی انجام می گردد . حضور متقاضی در روز مصاحبه اجباری می باشد .
مدت زمان صدور ویزا , 6 تا 8 هفته کاری بعد از مصاحبه می باشد .
جهت اطلاعات بیشتر می توانید با مشاورین موسسه سیر دانش مشاوره رایگان داشته باشید .

140




rating
  نظرات

  
اخبار و روریدادهای مهم
آرشیو اخیار

اطلاعات عمومی مجارستان

تحصیل در مجارستان – اطلاعات عمومي كشور مجارستان افراد بسیاری از سراسر اروپاو دیگر کش...

شرایط تحصیل در مجارستان

اگر شما علاقه مند به فرهنگ و سنت های یکی از قدیمی ترین کشورهای اروپایی هستید , می توانید ...
اطلاعات تماس
چهار راه جهان کودک - ابتدای آفریقای جنوبی - نبش خیابان بیست و پنجم - ساختمان 29 آفریقا طبقه چهارم - واحد B4
02188781060

با ما در شبکه های اجتماعی همراه شوید.

دی ان ان evoq