اخبار و مقالات
گروه

اقامت تحصیلی مجارستان

در سال های اخیر اقامت تحصیلی مجارستان به دلیل هزینه های مناسب تحصیل و نیز رتبه مناسب دانشگاه های مجارستان به یکی از مقاصد جذاب برای دانشجویان بین المللی تبدیل شده است . مجارستان دارای ویزای شنگن می باشد که دانشجویان می توانند با اخذ ویزای مجارس...

ویزای تحصیلی مجارستان

قابل توجه تمام دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در مجارستان را دارند و جهت دریافت ویزای تحصیلی می خواهند به سفارت بروند در سفارت مجارستان در تهران فقط مصاحبه انجام میشود و ویزایی که صادر می شود از بوداپست و از طرف وزارت امور خارجه و اداره مهاجرت م...

مدارک لازم جهت اخذ روادید تحصیلی مجارستان

مدارک لازم جهت تحصیل در کشور مجارستان به شرح زیر می باشد و کلیه متقاضیان خواهشمندیم با دقت این مدارک را آماده نمایند. 1- 6قطعه عكس 4×6 رنگي پاسپورتي(دو گوش مشخص با زمینه روشن) 2- معادل 60 یورو یا 75000 تومان(اسکناس 1000 به بالا) هزينه رواد...

آدرس سفارت مجارستان

آدرس سفارت مجارستان برای علاقمندان به تحصیل در مجارستان تهران ، خيابان شريعتي ، ‌دوراهي يخچال ، ميدان هدايت ، كوچه شادلو ، پلاك 15 – تلفن  22550482 زمان مراجعه  يكشنبه الي چهارشنبه ساعات 11-9 صبح ایام تعطیلات رسمی ایران و ایام تعطیلات ژا...

اخذ اجازه اقامت از پلیس در مجارستان

ویزاهای مجارستان چند نوع مختلف دارد که عبارتند از : 1.ویزای توریستی ( می توان از طریق آژانس های مسافرتی مستقر در ایران بگیرید ) 2.ویزای تحصیلی (جهت تحصیل در مجارستان در مقاطع مختلف تحصیلی )  3.ویزای کار (جهت کار کردن در یک شرکت مجارستا...

نکات مهم جهت اخذ ویزای مجارستان

1- با توجه باینکه سفارت مجارستان از دانشجویان مصاحبه زبان انگلیسی بعمل می آورد کلیه دانشجویان باید در کلاس آمادگی زبان انگلیسی جهت آمادگی مصاحبه شرکت نمایند که این دوره ها 10 جلسه نیمه خصوصی می باشد و در ابتدا امتحان تعیین سطح Oxford Placement Te...

مدارک لازم جهت اخذ روادید برای خانواده دانشجویان

1- اصل پاسپورت با حداقل 8 ماه اعتبار خروج 2- 3قطعه عكس 4×6 رنگي پاسپورتي 3-گواهي تعهد پرداخت هزينه مسافرت توسط همسر يا قيم در سربرگ با مهر و امضاء 4- گواهي موجودي و يا پرينت حساب بانكي همسر يا قيم با حداقل 10 ميليون تومان با مهر بانك 5-گو...