ویزای تحصیلی مجارستان : 

قابل توجه تمام دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در مجارستان را دارند و جهت دریافت ویزای تحصیلی می خواهند به

سفارت بروند در سفارت مجارستان در تهران فقط مصاحبه انجام میشود و ویزایی که صادر می شود از بوداپست و از طرف

وزارت امور خارجه و اداره مهاجرت مجارستان صادر می شود .

ویزایی که ابتدا صادر می شود ویزای نوع D می باشد . مدت زمان ویزای صادر شده 30 روزه می باشد که در این 30 روز یک

بار اجازه ورود به مجارستان را دارند .

دانشجویان پس از اینکه به کشور مجارستان ورود پیدا کردند در طول 90 روز باید نسبت به تمدید اقامت خود اقدام نمایند و

اقامت یک ساله خود را دریافت نمایند .

قابل ذکر است پس از اخذ ویزای نوع D ( که 90 روز اعتبار دارد متقاضیان صرفا یک بار اجازه ورود به کشور مجارستان را دارند .

از مزایای ویزای شنگن این است که دانشجویان می توانند در طول تحصیل خود از کشورهای عضو اتحادیه ( 27 کشور ) بدون

نیاز به اخذ ویزا سفر کنند .

از دیگر مزایای داشتن ویزا شنگن این است که اگر داوطلب دیگر دانشگاه های اروپایی هستید , در آزمون ورودی این دانشگاه

ها  ( پس از بررسی و تحقیقات ) شرکت کنند .

به دانشجویان پایین 18 سال ویزای همراه ( پدر و مادر ) داده می شود .

قبل از ورود به سفارت کلیه مدارک جهت مصاحبه متقاضی توسط همکاران بخش اجرایی موسسه کامل و چیدمان مدارک به

ترتیب انجام می شود .

یک روز قبل از نوبت سفارت , یک مصاحبه آزمایشی توسط موسسه جهت آمادگی انجام می گردد . حضور متقاضی در روز

مصاحبه اجباری می باشد .

مدت زمان صدور ویزا , 6 تا 8 هفته کاری بعد از مصاحبه می باشد .

جهت اطلاعات بیشتر می توانید با مشاورین موسسه سیر دانش مشاوره رایگان داشته باشید .


  
 
دی ان ان evoq